Sau, Dacă sunteți cunoscuți cu limba rusă, e aproape de sunetul “ы”. Apropo, – u,-UA,-UO,-UAI,-UEI,-uan,-uang pot fi, de asemenea, Silabe de sinestătătoare. EA incearca sa completeze corect enunturile, folosind cuvintele EA sau IA. Iarba deasă a crescut, în poiană-i primavără. IAR a doua ZI de-i Soare IES cu Mama la plimbare. Sau, amintițivă de sunetul “ü” francez-e similaire. Aici sunt sunete DIN limba chineză. Iată, iarna un trecut! Multe cuvinte sunt compuse DIN Două Silabe, deși există, de asemenea, cuvinte Care constau DIN una sau mai mult de Două Silabe. Terminația “AO” cu sunetul “y” la început. Grupează PE 3 Coloane cuvintele Care conţin grupurile,, EA` `,,, IA` `,,, IE` `Într-o singură silabă: curea, crăiasă, Cutie, Pian, băiat, dealuri, teafăr, florărie, paie, viaţă, ienupăr, poezie, ierbar, seară, iasomie, ţeavă, iepure, Sonerie, copiere, mireasă, la gutuie. Combinația “e” cu “ng” în cineză sună ca în “Thing”.

Asta este pentru că sunetele Chineze sunt, de fapt, aranjate în grupuri MICI-numite, Silabe. Fiecare silabă constă DIN “începutul” de sunet (numit inițial) și “terminația” de sunet (numit, de asemenea, terminația). Este o combinație Americana “r” (ca în “Rug”) și “s” (ca în “mesure”). Nu toate inițialele poate fi bien combiner cu toate finalele. Miere iei…de la Albine! Lors du téléchargement, si pour une raison quelconque vous n`êtes pas en mesure de télécharger une présentation, l`éditeur peut avoir supprimé le fichier à partir de leur serveur. Doar mâncare sănătoasă, foarte proaspătă, gustoasă, Legume coapte la Soare și pentru decor, o Floare. Acestea sunt pronunțate mai mult sau mai puțin ca echivalentele Lor în engleză. Broscuțele ne ajută să pronunțăm și să scriem corect grupurile de sunete “OA”, “EA”, “IA”, “IE”, “UA” și “uă”. AM vreo Nouă ouă și vă DAU și vouă. Ileana vrea să îi DEA mamei vente o lalea. Este important de știut că o “silabă” nu este égală cu un “cuvânt”.

Dacă cineva v-AR yükünü Care sunete chinneze vă plac, ce ați spune? Pinyin este sistemul Oficial în RPC (Republica Populară Chineză) și este recunoscută PE plan Internațional. Atunci aveți un sunet! Difficult_Sounds. Cine Fuge după doi……………. Andreea doreste sa IA o Nota Mare. Adesea, copiii întâmpină dificultăți în pronunțarea şi scrierea corectă a lista Care conțin diftongi. Pronunțarea cuvântului este aceeași.